bezár×Telefon+36 20 / 361 63 78

A következő tréning dátumai:

2022. február 13.
2022. február 27.
2022. március 13.
2022. március 27.

A képzés online, Zoom felületen zajlik, maximum 10 fős kiscsoportokban. Így az ország, sőt a nagyvilág bármely pontjáról csatlakozhatsz, bármilyen élethelyzetben légy is. Nem lesz más dolgod, mint a képzés napján rákattintani a kapott linkre.

Kezdés 9:00-kor; zárás 16:00-17:00 között.
A délelőtti és délutáni blokkot tetszés szerinti kávészünetekkel szakítjuk meg, a nap közepén 60-70 perc ebédszünetet tartunk.
Az érintett hétvégék között eltelő időben, gyakorolhatod a tanultakat, kitöltheted a Személyes elmélyítő feladatlapot, és a tréningen megvitathatjuk a tapasztaltakat.

A 32 képzési órát, egyéni konzultációs beszélgetést és számos egyéb extrát tartalmazó képzés díja mindössze 78.500 forint, amely az alábbi tagolásban fizethető:

 • a 12.500 forintos regisztrációs díj biztosítja helyedet a képzésen; egyben ez az ismerkedő beszélgetés díja, amely természetesen a részvételi díjba beszámításra kerül;
 • a fennmaradó összeg első részletét (33.000 Ft) az ismerkedő interjút követő egy héten belül utalhatod;
 • a második 33.000 Ft összegű részletnek legkésőbb 3 nappal a képzés megkezdése előtt kell beérkeznie

Számlázási adataidat a Regisztrációs lapon tudod megadni; az utaláshoz szükséges adatokat a válasz-emailben kapod meg.

A fenti feltételek nem teljesítése esetén a képzést megkezdeni nem lehet. A díjazást nem csökkenti, ha a résztvevő a programnak csak egy részén vagy részein kíván vagy tud részt venni. Amennyiben a résztvevő a tréning kezdete előtti 7 napon belüli időszakban lemondja részvételét, a részvételi díj 50%-át köteles kötbér címén megfizetni. A regisztrációs lap beküldése a fenti feltételek elfogadásának minősül.

Bővebben: A szeresd jól rendszerről


Mit ad ez a tréning?

Szülőségünket sokszor dilemmák, szorongások, tépelődés vagy frusztráció árnyékolja be. Szeretnénk idilli, boldog, szép családot; bensőséges szülő-gyerek kapcsolatról álmodunk, ám sokszor elkeseredve észleljük, hogy a gyermekkel nem értünk szót, a családban békétlenség és stressz uralkodik. Miért nem jut el hozzá, amit mondok? Miért nem tudunk harmonikus családként funkcionálni? Hogyan lehetne szót érteni a másikkal, akár gyerek, akár felnőtt? Mitől viselkedik így? Mikor vagyok a gyermekemnek jó szülője, mit kell tennem igazából? Mit várhatok el tőle és mit nem, mennyire kell szigorúnak lennem? Hogy lehet ennyi embert összehangolni? És hogy fogom én ebben az egészben jól érezni magam? Sőt... mi lesz a párkapcsolatunkkal? Márpedig ezek nem költői kérdések – jelentős részükre adhatók hatásos, világos, használható válaszok.

Bizony a szülőség egy jelentős része tanulható, és arra is vannak eszközök, hogy a család mint rendszer harmóniáját elő tudd segíteni. Ezzel pedig egészséges környezetet teremthetsz a gyerekeid körül, akiknek most van a gyerekkoruk, most épülnek ki későbbi személyiségük alapvonalai. A hozzáértő szülőség a te dolgodat is megkönnyíti és az ő életükben is hatalmas segítség.

A „Szeresd jól!” szülőképző tréningen négy képzési nap alatt elsajátíthatod ennek alapvonalait – olyan térképet kapsz a kezedbe, amivel már magabiztosan és értőn járhatod végig a gyermeknevelés kanyargós útját. Egyszerű, praktikus eszközöket, könnyen megjegyezhető irányelveket kapsz a kezedbe.
És ami talán a kurzus legnagyobb nyeresége: megértheted, hogyan lehetséges összebékíteni a „személyiség szabadsága” és a „fegyelmezés, jó teljesítmény” követelményeit. Megérted: nem kell választani aközött, hogy fegyelmezett vagy kreatív és ragyogó személyiségű gyermeket nevelj.

A képzés akkor lesz igazán hatékony, ha már előzetesen is a lehető legtöbbet megtudunk a Te saját, személyes igényeidről és szükségleteidről, azaz arról, hogy Neked mivel segítünk igazán. Ezért kezdés előtt minden jelentkezővel négyszemközti, online ismerkedő beszélgetésre kerül sor: itt benyomást alkothatsz a trénerről; elmondhatod, mit szeretnél kapni a tanfolyamtól; és felteheted a képzéssel kapcsolatos kérdéseidet.
Ha szeretnél többet tudni, jelentkezz ismerkedő beszélgetésre – semmire nem kötelez, és minden kérdésed felteheted.

Jelentkezem →

Hogy működik?

Négy egyszerű lépésben:

1.) A „Jelentkezem” gombra kattintva eljutsz egy regisztrációs laphoz; kérlek, ezt töltsd ki – az „Elküldöm” gombbal már postára is adtad.

2.) Rövidesen válasz-emailt kapsz, ahol
 • további részleteket tudsz meg a tréning tartalmáról és lebonyolításáról;
 • időpontjavaslatokat kapsz az ismerkedő beszélgetéshez
 • mellékeljük a regisztrációs díjra vonatkozó számlát, amelynek összegét ekkor át is utalhatod
 • válaszodban megadhatod az ismerkedő beszélgetésre Neked megfelelő időpontot.

3.) Az ismerkedő beszélgetésen

 • benyomást alkothatsz leendő tréneredről;
 • elmondhatod, mi szólított meg a tréningben; mi az, amit te magad a legnehezebbnek találsz a gyereknevelésben; pontosan mi az az élethelyzet és elakadás, amire választ keresel a tréningen, így személyre szabott figyelmet kaphatsz a képzés során;
 • felteheted az összes kérdésedet a tréning tartalmával és lebonyolításával kapcsolatban;
 • a trénereddel közösen felméritek, vajon valóban ilyen típusú segítségre van-e szükséged a jelen fejlődési fázisodban, vagy valamilyen másfajta segítségből többet profitálnál;
 • elmondhatod, mi az, amit feltétlen szeretnél, hogy szerepeljen a képzésben, és mi az, ami inkább ne forduljon elő a tréningen; és választ kapsz arra, hogy ezek a kéréseid mennyire teljesülhetnek.

4.) Ezután már tényleg semmi más dolgod nem marad, mint az első tréningnap reggelén rákattintani a linkre.

A személyes ismerkedő beszélgetésen túl további extraként a tréning során Személyes elmélyítő feladatlapot kapsz, amely az alkalmak között segít elmélyíteni és a saját életedhez kötni a tanultakat.
A tréning végeztével lehetőséged lesz belépni a „Szeresd jól!” FB zártcsoportba, amelynek résztvevői mind elvégezték ezt a tréninget – velük megoszthatod tapasztalataidat, gondolataidat, kérdéseidet, élvezheted a támogatásukat, tanulhatsz a tapasztalataikból. Időről időre a trénered is megválaszolja a kirajzolódó főbb kérdéseket.

Jelentkezem →